dissabte, 16 de maig del 2015

Fal·lera netejadora

Es veu que els catalans sóm molt bruts i ens volen venir a posar remei. La mania netejadora ha entrat en un procés de vertígen i des de fora ens volen enviar el senyor de la prova del cotó. Per això l'empresa de neteja ha optat per especialitzar el seus empleats. Tots són bons en la seva tasca, han estat seleccionats per un bon equip de professionals que treballen a l'anonimat, malgrat que és una empresa prou coneguda que no vol perdre els seus antics privilegis.

Hi ha un encarregat molt sutil que la neteja la vol aplicar a grups terroristes, fent actes de traïdoria per evitar que les nostres forces de seguretat puguin treballar per foragitar-los i no importa si la gent quedem desamparats. El que importa és que "l'empresa de neteja" en tregui la millor partida.

Tenim un altre seleccionat, molt versàtil que va tirant la pedra i amagant la mà, que intenta fumigar les escoles de tot el que fa olor d'assignatures en català, per anar escombrant aquesta brutícia que segons l'empresa que el sustenta, li fa nosa.

També a casa nostra tenim netejadors amb ideals obsessius. N'hi ha un que vol desinfectar la ciutat en la qual viu i li dóna la confiança de manaire, que li fa nosa la gent no grata als seus ulls per haver trobat un indret per viure després de penúries, i el pecat de la qual és l'haver nascut en un lloc allunyat d'on ha pogut refer la seva vida.

Tota aquesta gent obstinada per la neteja, han arribat a un grau de fanatisme intransigent que cal eradicar amb intel·ligència, atés que aquesta caparrudesa és un abús de poder que fa mal. La història n'és plena i ens ha tornat a tocar.

Ara més que mai la societat ha d'intentar buscar productes fumigadors per foragitar aquests insectes àvids de poder, els quals són resistents però hem de ser-ho més nosaltres amb els esprais sempre a punt dins les nostres bosses.

***

2 comentaris:

Joan Antoni ha dit...

"Si yo tuviera una escoba... cuantas cosas barrería"....(simpàtics els Sirex).

Anònim ha dit...

post publicat el dissabte en honor a l'expressió "fer dissabte"