divendres, 13 de desembre del 2013

Dia Històric

Ahir va ser un dia que passarà a la HISTÒRIA. L'estem vivint pas a pas. Hi haurà un abans i un després. Un dia en el qual després de la sorpresa inicial d'una declaració important, no ens va deixar d'estar pendents de les tertúlies en els mitjans; de les notícies procedents de membres del Govern central; de debats i de declaracions i més declaracions. La quotidianeitat va quedar en segon terme. Una etapa que comença i durant onze mesos haurem de seguir-la dia a dia encara que no es vulgui. Uns  esdeveniments que ens semblava impossible que puguéssin arribar a materialitzar-se. Com deia l'Antoni Bassas en termes futbolístics, la prèvia ha finalitzat i ara el partit comença. La pilota anirà de camp propi...., a camp rival..... i viceversa. Ens queda un partit molt llarg, un partit d'onze mesos, patirem, i molt, però hi estem acostumats i després la victòria l'assaborirem.

Els catalans vam estar austriacistes i ara hem de decantar-nos també pel SiSi com s'ha dit en alguna piulada. Ho he trobat molt ocurrent. Així doncs el 2014, serà un any molt important. I nosaltres ho veurem!



***

2 comentaris:

Maripepa Brustenga ha dit...

Que no baixi l'ànim malgrat els comentaris negatius de veus preclares dins la independència! No hi ha res impossible quan tens raó i lluites pel que vols. Tots hi serem!

Joan Antoni ha dit...

Alea jacta est !