dissabte, 10 de novembre del 2012

Moment històric

Caram! Obro la finestra i apareix l'estelada al davant. La Carme ha canviat la quadribarrada per l'estelada. Ja en veig cinc al carrer. Això s'anima! Només portem tres dies de campanya i van apareixent. Penso que podrem decidir obertament ben aviat i no podem deixar-ho refredar. Tinc una amiga a la qual li havien concedit un viatge de l'Imserso el dia 23 i ha renunciat per no deixar d'anar a les urnes el dia 25 i això que és jubilada com jo i tampoc té por a quedar-se sense pensió. El poble volem dir la nostra. Serà un dia important. Els canvis engresquen i qui més qui menys, en tenim ganes!

Aquesta campanya ens motiva a seguir als candidats com mai ho havíem fet. Ens fan riure moltes bajenades i sembla impossible que no vegin que quan més gruixudes les diuen, més ganes de portar la contrària tenim el poble. Moltes pors s'han reduït i els canvis experimentats pels escèptics són espectaculars. Ens ha vingut tot tant ràpid que moltes vegades ens supera! És un moment històric! Aprofitem-ho!

***
 

5 comentaris:

Joan Antoni ha dit...

Esperem que la classe política estigui a l'alçada del seu poble

Helena Bonals ha dit...

El nostre president hi estarà, a l'alçada, no en dubteu. A ell tant li fa que se'l carreguin, perquè estima Catalunya i està acostumat a anar contracorrent.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Esperem que el poble estigui a l'alçada del seu President.

Helena Bonals ha dit...

Molt bo, Xiruquero!

Marta ha dit...

Helena i Xiruquero, estic amb vosaltres!