dimecres, 29 de juliol del 2009

Comiat pirinenc


Deixem avui aquestes valls. Han estat uns dies esplèndids, tant de meteorologia com de recordatori de vivències que varem tenir fa sis anys, quan varem fer estada també durant uns dies de juliol.

Ens emportem més records i un munt de fotografies, com si vulguessim recollir tots els instants que hem viscut d'una manera material, a més de portar-los en els nostres sentits.




Deixem enrera els camins de pedres i les fites que ens han acompanyat.

Hem repetit alguna excursió, però n'hem descobert d'altres. Les muntanyes són sempre les mateixes, però en els paisatges sempre es troba quelcom de diferent. Enguany els hem trobat exultants. Moltíssimes flors de tots colors i de tota mena. Veritables jardins japonesos.



Molta aigua i els prats molt verds. "Lo riu és vida" que diuen els nostres compatriotes de les terres de l'Ebre.


Així doncs, aprofito per acomiadar-me amb una petita filmació.





Al mateix temps, també aprofito per deixar el bloc en "stand by" durant un temps. L'agost és inhàbil per la majoria de persones, i crec que tots mereixem un descans blogaire. Així ens hi posarem amb més força i rependrem la tornada amb ganes d'explicar més coses. Fins aviat.

***

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

molt guapes les fotos, me n'he quedat una per "Instants" però ja he posat que era teva. Ampliada es molt bonica. Ai! el verd dels pirineus és diferent.

Marta ha dit...

Francesc, ja saps que pots disposar de les fotos com vulguis, són públiques. M'alegro que t'hagi agradat aquesta. Però els verds al natural encara son millors. Oi?