dilluns, 30 de març del 2009

Tornem a obrir la porta

Torno a obrir la porta del blog, la qual havia tancat uns dies per motius vacacionals. Hem fet una ruta pel nord de la província de Cáceres, visitant diverses valls i parcs naturals, la crònica està com sempre reflectida en el Sorrobloc (enllaç). Jo només en faig una pinzellada.



En aquesta època la natura està esplèndida i veure altres indrets peninsulars amb flora i fauna diferent de la que estem habituats, és un goig pels sentits. Precisament el mes de gener vam veure part d'aquests paisatges amb neu (enllaç) i dos mesos després el canvi ha estat radical.



El viatge va sortir rodó. Vam compartir uns dies amb persones que no coneixíem i que sempre és una loteria, però que va ser una veritable delícia haver-les conegut.













Vam trepitjar una finca on els porcs ibèrics se'ns passejaven per les cames. Aquí n'hi ha una
mostra



















Dehesas amb alsines centenàries






Aquesta té més de 400 anys














Animalons circulant i ocells...volant













Vam trobar excavacions romanes





..I també barris jueus




En aquelles terres, no varem aconseguir trobar una pantalla enlloc, per connectar-nos a Internet i poder veure el correu. Malgrat que intenten promocionar-se amb la publicitat del seu patrimoni, tant etnològic com cultural, i que ho estan aconseguint positivament, degut a les inversions en vies de comunicació i restauració de monuments, a la hosteleria encara li manca aquest punt d'atenció al client en aquest afer. Aprofito doncs per agrair a familiars i amics que m'han enviat comentaris i correus electrònics amb felicitacions per la meva jubilació i aniversari, i disculpar-me per no haver-los respost, precisament per aquest motiu.













Poso unes fotos del Valle del Jerte, els cirerers del qual ens van seduir i ens van fer omplir les càmeres de bogeria floral.











La meva dèria per les postes de sol, em va fer captar-ne un parell, la de l'esquerra quan passavem per Madrid i a la dreta dins el Parc Nacional de Montfragüe, les quals serviran de cloenda al post.


***

1 comentari:

Júlia ha dit...

M'alegro de tornar-te a 'veure' per aquí, boniques fotografies!!!